Fora voor jongeren

Fora voor jongeren

www.achterderegenboog.nl/forum
Fora voor kinderen en jongeren, ook voor 17+.

www.broertjezusje.com
Forum voor jongeren die een broer of zus verloren.

http://www.verliesverwerken.nl/forum/
Fora voor kinderen en jongeren.

http://www.missingyou.be/
Belgische site voor jongeren na verlies van een dierbare. Met overzicht van activiteiten, een forum, gedichten, muziek, literatuurlijst etc..

http://www.jongereninrouw.nl/
Website voor jongeren met veel informatie, ook voor docenten, ouders en verzorgers. Er is een forum en een weblog opgenomen.
De website is een onderdeel van het project 'Jongeren in Rouw' dat met steun van Humanitas in Almere is opgezet.

http://www.zonderouders.nl/
Een site voor jongeren en volwassenen die een of beide ouders hebben verloren. De site is opgezet door twee zussen, nu volwassen, die als kind hun ouders verloren.

http://www.kankerspoken.nl/
Een site voor en over kinderen die een vader of moeder met kanker hebben.
De site geeft informatie voor kinderen, ouders, leerkrachten, hulpverleners en andere belangstellenden.

http://www.jongerencnk.nl/
Site voor jongeren en jong-volwassenen die een ouder, naast familielid of goede vriend verloren hebben aan kanker, en die behoefte hebben om met lotgenoten in contact te komen. (momenteel under construction)

http://www.jjov.nl/
J.J.O.V. is een lotgenotengroep, bedoeld voor jongeren die op een jonge leeftijd één of beide ouder(s) zijn verloren. Op deze site vindt je jongeren die hetzelfde mee hebben gemaakt als jij, mensen die weten hoe je je kunt voelen. Voor jongeren van 10 tot 21 jaar.

http://www.herinnerdingen.nl/
Een website waar kinderen door het plaatsen van foto's en verhalen een monument kunnen bouwen voor een dierbare overledene. Het is een mozaïek van bijna duizend foto's en het is ook mogelijk om een reactie te mailen, zo kunnen ervaringen geuit en gedeeld worden.