Events

26-27 september 2022

De schaamte voorbij 

Heb jij ooit een congres meegemaakt waar het thema schaamte expliciet op de agenda staat? Waar je geïnspireerd wordt om dit thema in jouw leiderschap en begeleiderschap te onderzoeken? En waar je handvatten krijgt om voorbij de schaamte te gaan? Voor jezelf? Voor de mensen aan wie je leidinggeeft of waar je mee werkt? Dit is je kans op zo’n congres!

Beleef op 27 september 2022 een uniek congres met optredens, ontmoetingen, inspirerende sprekers en een keur aan workshops van onder andere Peter Ottens, Wibe Veenbaas, Mieke Bouma en Paula Kolthoff die je een onvergetelijke en leerzame dag gaan bezorgen. Laat je inspireren door Dr. Stephan B. Poulter als special guest en ga met hem in gesprek. 

Wil je in een kleine setting met maximaal dertig anderen een eenmalige masterclass met Stephan Poulter beleven? Kies dan voor een combi-ticket van congres én masterclass. De masterclass vindt plaats op 26 september 2022, de dag voor het congres. 


Klik hier voor meer informatie over dit congres en de masterclass.

[georganiseerd door de School voor Transitie i.s.m. Circle Publishing]

-----------------------------------------

18 juni 2022

Community dag Nederland | Verbinding in Verlies

De community Verbinding in Verlies nodigt u graag uit op deze bijzondere dag waarbij we elkaar eindelijk kunnen ontmoeten, spreken en inspireren.

Voor wie:
Voor iedereen die professioneel interesse heeft in het thema afscheid en rouw

Wanneer:
Zaterdag 18 juni 2022 van 10u tot 17u

Locatie:
Natuurbegraafplaatsen Schoorsveld – Heeze (NL)

Kijk voor het volledige programma op:

https://www.verbindinginverlies.be/nl/communitydag-nederland-18-juni-2022