Shop

Ankerplaats

€ 23,50

Als er in het leven heftige stormen opsteken waardoor je uit koers raakt, waar kun je dan voor anker gaan? Je zoekt houvast bij iemand die bij je blijft - wat er zich ook aandient. Bij wie het veilig genoeg is om je pijn aan te durven kijken. Als het anker goed vastzit in de bodem en het touw precies lang genoeg is, is heling en groei mogelijk.


Riet Fiddelaers-Jaspers vroeg twintig collega's die een ankerplaats bieden aan mensen met een verlieservaring naar die ene cliënt die ze altijd bijgebleven is. Ze werken met zeer verschillende interventies maar altijd professioneel, sensitief en intuïtief. Als lezer kijk je mee als een vlieg op de muur en ervaar je hoe de verhalen ontroeren en inspireren.


Verdriet blijven voelen en tegelijk weer gelukkig mogen zijn is geen utopie. Hier is een handboek voor en dat is maar goed ook, wat het is verdomd moeilijk. Iedereen mag z'n eigen rouwpad volgen, dat blijkt wel uit dit bijzondere boek.
Remona de Hond-Fransen


Riet kwam met haar liefde voor het ambacht op het geweldige idee om een boek voor en door collega's te schrijven, zo boeien geschreven, dat je als lezer zelf bij de sessies aanwezig meent te zijn geweest.

Morten Hjort


In dit bijzondere boek nodigt Riet vakgenoten uit om te spreken over de kern van hun werk. Over die plek van onzekerheid die deuren naar transformatie kan openen.
Robert A. Neimeyer, PhD


Ankerplaats
Ankerplaats
Natriltijd

Natriltijd

Natriltijd is geschreven voor iedereen die geconfronteerd wordt met stormen in het leven, voor mense...

Herbergen van Verlies

Herbergen van Verlies

In dit boek word je als lezer meegenomen op de tocht door het rouwlandschap na een ingrijpend verlie...

rouwbandje wit set van 10 stuks

rouwbandje wit set van 10 stuks

Een bandje voor rouwenden.Wit rouwbandje met de tekst 'Ik zal je nooit vergeten'Maat S. Het zijn sil...

In de knop gebroken

In de knop gebroken

Wanneer jonge kinderen sterven, heb je doorgaans nauwelijks woorden van troostVol getuigenissen en l...