Boeken en materialen
voor bij verliessituaties.

Conferenties

Regelmatig organiseert In de Wolken in samenwerking met het Expertisecentrum Omgaan met Verlies een (middag) conferentie over een actueel thema. De laatste informatie is altijd op beide sites te vinden.

Congres: De poort van mijn hart

Op vrijdag 14 december maken we de balans op van de ontwikkelingen in de visie op rouw en verlies in de laatste vijfentwintig jaar en kijken we vooruit naar de toekomst. Welke ontwikkelingen zetten zich voort en wat kunnen we nog verwachten? We eren het verleden, staan stil bij het heden en verwelkomen de toekomst. Schrijf je snel in en profiteer van de vroegboekkorting. Klik hier voor meer het volledige programma.

Masterclass George Kohlrieser

Op 9 oktober organiseren we, samen met de School voor Transitie en Expertisecentrum Omgaan met Verlies, een Masterclass met George Kohlrieser. Een unieke gelegenheid, lees hier alle informatie en reserveer jouw plek! 

Wilt u ook een (middag)conferentie organiseren rondom het thema verlies, voor uw klanten en (zaken)relaties? In de Wolken heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen en kan u hierbij helpen! Informeer naar de mogelijkheden.