Stapeltjesverdriet -ebook - In de Wolken
Boeken en materialen
voor bij verliessituaties.

Stapeltjesverdriet -ebook

Auteur: Sabine Noten
Uitgever: In de Wolken
9789077179253

14.50

levertijd e-book

Samenvatting

Sabine Noten laat in Stapeltjesverdriet zien hoe groot de invloed kan zijn van zeer jong verlies. Op basis van dertig diepte-interviews met volwassen mannen en vrouwen die als (ongeboren) baby of kind (tot en met vier jaar) -en in hun latere leven nogmaals- een groot verlies meemaakten, laat de auteur zien wat jonge kinderen nodig hebben bij een verlies en geeft ze hier richtlijnen voor. Tevens beschrijft ze haar systemische manier van kijken en werken met stapeltjesverdriet. 

Na het lezen van dit boek denk je nooit meer : Ach, ze zijn nog zo klein, ze groeien er wel overheen. Dit boek is niet alleen onmisbaar voor iedereen die met jonge kinderen en hun verlies te maken heeft maar ook voor volwassenen die op jonge leeftijd een ingrijpend verlies ervaren hebben. 
Riet Fiddelaers-Jaspers 

Het boek laat zich lezen als een intiem gesprek met de ziel van mensen die als jong kind verlies hebben ervaren. 
Margriet Wentink 

Op de site van Sabine Noten kan je lezen dat de term stapeltjesverdriet geboren is in haar eindwerkstuk voor de opleiding Systemisch Werk en Lichaamswerk. Werken met stapeltjesverdriet is in feite een systemische kijk op verlaat verdriet. Gezien dit naadloos aansluit bij ons werk willen we jullie dit boek zeker niet onthouden ! 
www.transcendere.be

Dit is een ebook. Na afrekenen kunt u het downloaden in uw account.

Reviews

Er zijn nog geen reviews

Aanverwante artikelen