Tranen van liefde - In de Wolken
Boeken en materialen
voor bij verliessituaties.

Tranen van liefde

Auteur: Tim Overdiek
Uitgever: Promotheus
978044617153

10.00

op voorraad

Levertijd: Enkele werkdagen

Samenvatting

Weggerukt uit het leven... Zo begon Tim Overdiek de overlijdensadvertentie voor zijn vrouw Jennifer Nolan, moeder van hun twee jonge kinderen. Een motoragent reed haar op 22 oktober 2009 omver toen ze een zebrapad overstak. Daags erop bezweek ze aan haar verwondingen.
Een week later startte de weduwnaar zijn dagboek. Over pijn, over verdriet, maar vooral over liefde. Tranen van liefde is het ontroerende, soms schokkende, soms radeloze verslag van een jaar van rouw. Overdiek beschrijft de doffe pijn van de eerste momenten, het continue vallen en opstaan, en de wanhoop die hem en zijn zoons vaak onverwacht overvalt. Maar het boek kent ook vrolijke momenten, als Overdiek en zijn zoons hun ontreddering weten weg te lachen of hilarische herinneringen ophalen aan hun onvergetelijke vrouw en moeder.
Tranen van liefde is een schitterend, overtuigend boek over verslagenheid en herstel, over eenzaamheid en geborgenheid, over woede, haat, maar ook vergiffenis, en over de hechte band die het gezin helpt om het grote verlies te verwerken.

Tim Overdiek (1965) woonde met zijn gezin in New York, Washington dc en Londen voordat hij in de zomer van 2008 in Amsterdam neerstreek. Hij was adjunct-hoofdredacteur bij nos Nieuws en is per 1 januari 2011 presentator van het nos Radio 1 Journaal.

Originele prijs € 18,95

Reviews

07 september 2020
  • Leerzaam

25 augustus 2019
  • Duidelijke informatie
  • Mooi vormgegeven
  • Leerzaam
  • Niet duur. Aansprekende geschreven, kost wel ettelijke tissues. Mooie schrijftrant het greep mij enorm aan mede door de vele herkenbare voorvallen.

Aanverwante artikelen