Organisatie - In de Wolken
Boeken en materialen
voor bij verliessituaties.

Organisatie

Riet Fiddelaers-Jaspers is verliesdeskundige en werkt als trainer, adviseur, opleider en rouwtherapeut. Ze werkte in het onderwijs, studeerde sociale pedagogiek en specialiseerde zich in coaching, therapeutisch werk (TA, NLP, ZKM, systemisch werk) en traumabehandeling (EMDR en systemisch werken met verlies). Vanuit haar expertise ontwikkelt ze boeken en materialen voor In de Wolken. Voor haar werk voor rouwende kinderen kreeg Riet in 1998 samen met Stichting 'Achter de Regenboog' de Gerrit Brussaardprijs. Naast In de Wolken is ze verbonden aan het Expertisecentrum Omgaan met Verlies (www.rietfiddelaers.nl) en aan Opleidingen Land van Rouw (www.landvanrouw.nl).

Hanneke Fiddelaers is sinds 2009 volop ingestapt bij In de Wolken. Voorheen was ze alleen zijdelings betrokken, nu is ze mede-eigenaar. Hanneke houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, het up-to-date houden van alle artikelen en de website, de bestellingen en de administratie. Daarnaast organiseert ze regelmatig conferenties vanuit In de Wolken. Naast haar werk voor In de Wolken, werkt ze ook als office-manager voor Expertisecentrum Omgaan met Verlies.

Renske Fiddelaers is in 2004 begonnen bij In de Wolken. Ondertussen is ze mede-eigenaar van het bedrijf en helpt ze mee met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, de website up-to-date houden en het versturen van de bestellingen. Daarnaast werkt Renske ook als uitvaartleidster bij Uitvaartbureau Jan Fiddelaers (www.fiddelaers.nl).

Annemieke van Weert werkt vanaf de oprichting bij In de Wolken en daarnaast runt ze het secretariaat van het Expertisecentrum Omgaan met Verlies.

Wij vragen uw begrip dat we niet voldoende toegerust zijn om elke vraag over omgaan met verlies telefonisch of per email met u te bespreken. We verwijzen u graag door naar Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (www.verliesverwerken.nl).

Advisering

Voor advisering over omgaan met verlies kunt u contact opnemen met Expertisecentrum Omgaan met Verlies via info@omgaan-met-verlies.nl. Zij bespreken uw vraag en kijken wat ze kunnen aanbieden. Ook worden duidelijke afspraken gemaakt over het kostenplaatje.

Supervisie en intervisie

Riet Fiddelaers-Jaspers heeft een kleine praktijk waar beperkte mogelijkheden zijn tot supervisie en intervisie. Voor meer informatie hieromtrent kunt u mailen naar info@omgaan-met-verlies.nl

Begeleiding en hulpverlening

Wanneer u behoefte heeft aan begeleiding en ondersteuning in het omgaan met een verlies dat u heeft geleden, wanneer u advies wilt over het omgaan met uw rouwend kind, of u wilt begeleiding voor een van uw kinderen, dan kunt u ook contact opnemen met Expertisecentrum Omgaan met Verlies via info@omgaan-met-verlies.nl. Voor begeleiding is slechts beperkte capaciteit aanwezig maar we kunnen u ook adviseren door u te verwijzen naar andere hulpverleners en rouwtherapeuten.