Boeken en materialen
voor bij verliessituaties.

Congres en masterclass met Robert A. Neimeyer

Professioneel begeleiden bij levenstransities

De Amerikaanse hoogleraar Robert Neimeyer geldt internationaal als de autoriteit op het gebied van het werken met verlies, rouw en betekenisgeving bij ingrijpende veranderingen. Hij is onder meer auteur van het baanbrekende 'Techniques of Grief Therapy' met de nieuwste inzichten en technieken voor het begeleiden bij levenstransities.

Op 14 september is er de unieke gelegenheid om op het congres kennis te maken met Neimeyer's inzichten, gevolgd door de mogelijkheid met hem aan het werk te gaan tijdens een masterclass op 15 september. De dagen zijn afzonderlijk van elkaar te boeken.

'Geen enkel abstract model kan een adequate basis bieden voor ons werk met mensen die te maken hebben met diepgaande verandering, tenzij aangevuld door een oprechte zoektocht waarin we de lessen bevragen die we uit verlies in eigen leven kunnen trekken.'

Wanneer:
Congres op 14 september 2017 van 9.30 - 16.30 uur
Masterclass op 15 september 2017 van 9.30 - 16.00 uur

Locatie:
UniePlaza Congrescentrum, Multatulilaan 12, Culemborg, goed bereikbaar met OV en auto

Prijs:
Congres: € 349,-- (inclusief het boek Professoneel begeleiden bij verlies). 
Masterclass: € 349,--. (deze is volgeboekt)
Combinatieprijs: € 575,-- (combinatie is niet meer mogelijk)

Voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud en de opbrengst van het congres en masterclass en meer informatie over Robert A. Neimeyer kunt u de folder downloaden via onderstaande link. (klik op het plaatje)Neimeyer schreef het voorwoord van het binnenkort bij BOOM te verschijnen studieboek 'Professioneel begeleiden bij verlies' van Jakob van Wielink, Leo Wilhelm en Denise van Geelen-Merks.