Boeken en materialen
voor bij verliessituaties.

Masterclass met George Kohlrieser

Secure Base Coachen en Leidinggeven: hoe werkelijke verbinding leidt tot ongekende veranderingen

Dit najaar verschijnt de Nederlandse vertaling van prof. George Kohlrieser’s Care tot Dare, de opvolger van de internationale bestseller ‘Laat je niet gijzelen’. Bij gelegenheid van het verschijnen van deze vertaling verzorgt George Kohlrieser eenmalig een unieke masterclass voor leidinggevenden, coaches, begeleiders en therapeuten. Het is een unicum om hierbij aanwezig te kunnen zijn.

Tijdens de Masterclass op 9 oktober staat George Kohlrieser met de deelnemers stil bij de volgende thema’s:

  • hoe je leiding kunt geven aan werkelijke verandering in jouw organisatie en een secure base leider kunt zijn. Een leider die een omgeving creëert waarin vertrouwen en veiligheid de bedding vormen van waaruit hij anderen uitnodigt, uitdaagt om te experimenteren en risico’s te nemen. Hij stelt mensen in staat om zonder zich te laten leiden door hun eigen angsten hun volle potentieel te ontdekken en te gebruiken.

  • hoe je als coach of begeleider van professionals eenzelfde secure base kunt zijn zodat zij de weg in kunnen slaan op weg naar een nog gelukkiger, succesvoller leven en zo al hun mogelijkheden en talenten maximaal benutten en inzetten in leven en werk.

  • hoe je als leider met de mensen in jouw organisatie de dialoog kunt voeren die gericht is op samen groeien, ontdekken, experimenteren en bouwen aan een gezamenlijke toekomst.

  • hoe je vanuit vertrouwen werkelijke verandering in gang zet en mensen leert en uitdaagt om een focus te kiezen die gericht is op het positieve en op wat mogelijk is. Een mindset van playing to win die nodig is om op een duurzame manier een vreugdevol leven te leiden.

  • hoe je als coach, therapeut of begeleider van mensen kunt zoeken naar manieren waarop zij bewustzijn, gedrag en vaardigheden kunnen ontwikkelen die helpen bij het geven van betekenis aan verlies, afscheid en veranderingen in hun leven en werk. 


Er zijn meer belangstellenden dan plaatsen, je kan je inschrijven voor de wachtlijst.

Schrijf je in!


Download hier de brochure. 

Datum: dinsdag 9 oktober van 09.00-13.00 uur

Locatie: Unieplaza Culemborg. Goed bereikbaar met OV en auto.

Prijs: € 225,- (inclusief lunch en het boek Care to Dare, de praktijk van Secure Base Leiderschap). Bij inschrijving voor 1 juli 2018 profiteert u van de vroegboekprijs van € 195,-.

Voertaal: Engels