Masterclass Robert Neimeyer: Betekenisvol werken met verlies en transitie

‘Mensen zijn voorbestemd voor gehechtheid in een wereld van vergankelijkheid. Met de vele ongewenste verliezen in het leven – van mensen, plaatsen, projecten en bezittingen in een schijnbaar eindeloze opeenvolging – worden we uitgenodigd een wereld van betekenis te reconstrueren die door verlies op de proef is gesteld, op elk niveau, van de eenvoudige gewoontes en structuren van ons dagelijks leven, via onze identiteiten in een sociale wereld, tot onze persoonlijke en collectieve manieren van kijken naar de wereld.’ - Robert Neimeyer

Wij mochten al in 2017 een uitverkochte masterclass in Nederland verzorgen met de gerenommeerde Amerikaanse hoogleraar Robert Neimeyer. Omdat dit zo’n overweldigend succes was hebben wij besloten professor Robert Neimeyer opnieuw uit te nodigen. Op 13 & 14 november komt hij samen met Carolyn Ng – adjunct-directeur van het prestigieuze Portland Institute for Loss and Transition wederom naar Nederland.

De afgelopen jaren heeft het vakgebied omtrent het begeleiden van verlies, rouw en betekenisgeving bij ingrijpende veranderingen niet stil gestaan. Het is onze grote wens om deze opgedane kennis met jullie te kunnen delen. Tijdens de inspirerende tweedaagse masterclass op maandag 13 en dinsdag 14 november 2023 kun je aansluiten bij professor Neimeyer, wereldwijd erkend als dé autoriteit op dit gebied.

Als auteur van de baanbrekende serie 'Techniques of Grief Therapy' biedt professor Neimeyer samen met Caroln Ng zijn nieuwste inzichten en technieken voor het begeleiden bij levenstransities.

Hier kun je de folder met het programma van deze twee dagen downloaden.

Deze Masterclass wordt georganiseerd door De School voor Transitie en het Expertisecentrum Omgaan met Verlies.

Mis deze unieke gelegenheid niet om inzichten op te doen en vaardigheden te ontwikkelen die van onschatbare waarde zijn in het werken met verlies, rouw en betekenisgeving bij levenstransities.

Wij nodigen alle professionals uit om aanwezig te zijn en in jezelf te investeren. Het wordt een dag om samen te leren, te groeien en te ontdekken. Om uiteindelijk met nog meer informatie, kennis en kunde de wereld in te stappen.

Doelgroep: Coaches, organisatieadviseurs, maatschappelijk werkers, psychologen, rouwtherapeuten.

Voertaal: Engels

Werktijden: 9.30 - 16.30 uur

Locatie: Unieplaza in Culemborg. Centraal gelegen in het land, goed bereikbaar met OV en gratis parkeerplaatsen.

Kosten: 795 Euro. Tot 1 september 2023 geldt de vroegboekprijs van € 695 Euro. (BTW is niet van toepassing) De kosten zijn inclusief koffie/thee, lunches en een borrel op dag 1. Eventuele overnachting niet inbegrepen.